Architectuur. Vrijheid als doel.

 • VRIJHEID

  Vrij leven en bewegen staat voorop. Het leven is veranderlijk en elke verandering brengt nieuwe noden. Wij ontwerpen gebouwen als vloeiende ruimte, als flexibel systeem. Met aandacht voor structuur, looplijnen en mobiele elementen, eerder dan voor details. Voor ons is dat duurzaamheid: een gebouw als aanpasbare oplossing voor een leven dat zich niet laat controleren. Architectuur die opties biedt in plaats van barrières opwerpt. Architectuur als middel, niet als doel.
 • NATUUR

  Een goed ontwerp laat de omgeving spreken. We maken gebruik van de natuur en haar kracht. De buitenruimte vormt een cruciaal onderdeel in onze ontwerpen. We versterken de rol van de natuur, plannen strategisch groen in, breken af waar nodig. Dit leidt tot klimaatrobuuste ontwerpen. Gebouwen die zuinig omspringen met grondstoffen en energie. En zo de energietransitie mee voortstuwen.
 • EENVOUD

  Minder is meer. Ook op complexe vragen is een eenvoudig antwoord mogelijk. Een logische en heldere oplossing. Ontwerpen schaven we bij tot enkel de essentie overblijft. Met oog voor harmonie en proportie. Zo creëren we rustige ruimtes, als tegengewicht voor ‘de chaos van het leven’. Dit houdt het bouwbudget in toom, de timing strak en de uitvoering haalbaar.
 • Contact

  MDarchitects bv
  Marie Decoene
  Driesstraat 28/2
  BE-9050 Gent-Ledeberg
  marie@mdarchitects.be
  +32 (0) 485 39 09 83
  BE 0690.830.337
  Instagram